Foto | Film
Jouw schoonheid,  door mijn lens
 

Tarieven 


Hieronder kan je per lijst onze tarieven/pakketten zien in een brochure die je ook als pdf bestand kunt downloaden. Bij al mijn pakketten zie je een volgorde in de prijsbepaling. De pakketten worden weergegeven in volgorde van groot naar klein. Ervaring leert, dat klanten met het kleinste pakket  bijna altijd voor een groter pakket kiezen achteraf.  Deze mogelijkheid willen wij uiteraard bieden, en er zitten geen extra kosten aan vast. 


Hoe zijn mijn prijzen bepaald? 

De prijs wordt bepaald aan de hand van de volgende aspecten:

- aantal settingen

- BTW

- uren (en dan niet alleen het moment dat ik aan het fotograferen ben, maar ook de uren die gaan zitten in het editen van de foto's) 

- materiaalgebruik

- levensduur apparatuur 

- studiohuur

- album

- schoonmaken van de attributen 

- schoonmaken van de ruimte

- extra scholing/specialisering 


Ik ben graag transparant naar al mijn klanten, zodat men weet hoe een prijs bepaald is. Een fotoshoot is immers niet alleen die ene een klik, maar echt een dagje uit!


Bij een fotoshoot op buiten locatie, wordt er €0,59 per kilometer gerekend aan voorrijkosten (dit is ex. eventuele parkeer/entree kosten). 


PS. Wist je dat uit een Harvard studie is gebleken dat mensen het gelukkigst zijn wanneer ze goede relaties met hun familie en vrienden hebben? Die mooie momenten die je met hen maakt zijn leuk om vast te leggen voor later. Hiervoor heeft het programma Altijd Jong op RTL4  Tara Fotografie bezocht. 


https://www.youtube.com/watch?v=j_ilq7Gj2cgZit jouw fotosessie er niet tussen, neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Dit kan via het contactformulier of via info@tarafotografie.nl 


Hieronder kun je ons prijslijst in pdf downloaden. 

 


prijslijst.pdf (5.16MB)
prijslijst.pdf (5.16MB)
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn