DutchEnglish

Waist trainers

Wanneer een waist trainer dragen?

Een waist trainer kan je vrijwel altijd dagelijks gebruiken. Een goed passende waist trainer geeft je de perfecte houding. Dit zorgt o.a. ervoor dat je minder rugklachten ervaart.

Verder wordt er aangeraden vlak na een zwangerschap te beginnen met het dragen van een waist trainer. Tijdens een zwangerschap gebeurt er veel in je lichaam. Organen verplaatsen zich, om plek te maken voor je kleintje. Na de bevalling neemt het langzaam wel weer allemaal een eigen plek, maar het wordt nooit meer echt hetzelfde. Wanneer je kort na de bevalling een waist trainer gaat dragen, zorg je ervoor dat het proces sneller gaat. Alle vocht wat je nog in je lichaam hebt, verdwijnt binnen de kortste tijd. Belangrijker dan dat, een waist trainer voorkomt een hangende onderbuik.

Na een buikoperatie wordt een waist trainer aangeraden (overleg altijd met je arts).Bij een buikoperatie wordt er vrijwel altijd lucht in je buik gedaan. Dit geeft je na de operatie veel onaangename pijnen. Met een waist trainer verlies je de gassen sneller en al het extra vocht wat je vast houdt, drijf je zo naar buiten.

Ook is een waist trainer goed om te gebruiken wanneer je een smallere taile wil, de perfecte zandloop figuur, en dit alles zonder cosmetische ingreep.

Als je gewicht wilt verliezen, vooral om je middel en buik, dan moet je zeker Waist trainer van het merk Ann Chery kopen! De Waist trainer is ontworpen om deze probleemgebieden aan te pakken en zorgt, na weken, voor een slanker middel. De Waist trainer is gemaakt van 100% natuurlijke latex en creëert daardoor een mini sauna rond je middel. De Waist trainer laat je extra zweten waardoor je sneller vet om je middel verliest.

Ga je graag naar de sportschool? Dankzij de Waist trainer van Ann Chery bereik je nog sneller resultaten. Dankzij het overmatige zweten dat het dragen van de Waist trainer veroorzaakt, verlies je zelfs nog sneller gewicht. Het heeft ook een ondersteunende functie.

De waist trainer verminderd je eetlust. Nu hoor ik je denken ‘hoe dan?’, nou dat is heel makkelijk. De Waist trainer van Ann Chery zit tamelijk strak rond je lichaam en rond je buik, dat zorgt voor een verminderd hongergevoel waardoor je automatisch minder eet. In het begin zal je er enige tijd aan moeten wennen, maar je zult spoedig ervaren dat je je porties vermindert met 30%. Daarom is dit een andere goede reden om een Waist trainer van Ann Chery te kopen.

Hoe meet je je taille goed op?

Voordat je onze waist trainer van Ann Chery gaat bestellen,  is het belangrijk dat je jouw taille goed op gaat meten. Let op, waist trainer maten zijn niet hetzelfde als kledingmaten. Schrik dus niet als je maat uitkomt op een heel andere maat dan je normale confectiemaat!

Neem een meetlint en leg het lint om je taille. Dit is het deel ongeveer 2 centimeter boven je navel.

Als je meet doe dit dan op de blote huid zodat de kleding je niet de verkeerde indruk kan geven.

Ben je niet helemaal zeker welke maat je moet nemen? Bestel dan meerdere maten zodat je thuis rustig kunt passen. Een niet gedragen waist trainer mag namelijk gewoon geretourneerd worden! (zie retourvoorwaarden)

Maten waist trainers

De waist trainers

Ann Chery 2025 Cl asic Latex Waisttrainer

ANN CHERY 2025 CLASSIC LATEX WAIST TRAINER

€74,95

Klassieke waist trainer in natuurlatex, binnenkant voorzien van katoenen hoes, 2 rijen haak en oogsluiting, met flexibele metalen spiraaluitbening voor rug ondersteuning, houdingscorrector. Complete rompbedekking.

Gemaakt van latex en katoen
Vermindert de zichtbare taille (2 – 3 inch)
Dagelijks gebruik (max 6 uur per dag)
Ideaal bij sport en beweging

Maten: XXS/30 – XS/32 – S/34 – M/36 – L/38 – XL/40 – XXL/42

Ann Chery 2014 Powernet line waisttrainer

Ann Chery 1024 Powernet line waist trainer

€74,95

Waist trainer met 2 rijen haak- en oogsluitingssysteem, flexibele metalen spiraalvormige staven voor betere ondersteuning, houding corrector & rugondersteuning, materiaal katoen.

Uitgewerkt in powernet en katoenen stof
Vermindert taille, buik en onderrug gebied meten
Dagelijks gebruik
Ideaal na zwangerschap en/of buikoperatie

Maten: XS/34 – S/36 – M/38 – L/40 – XL/42 – XXL/44

Omtrek rolmeter - product foto

Omtrek rolmeter

€4,95

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en nauwkeurige omtrek rolmeter, dan bent je bij ons aan het juiste adres. Onze omtrek rolmeter is de perfecte tool voor iedereen die nauwkeurige metingen nodig heeft bij het opmeten van de taille.

Onze omtrek rolmeter is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan.

Met onze omtrek rolmeter kunt je metingen tot op de millimeter nauwkeurig uitvoeren, waardoor u altijd een precieze meting krijgt. Met de omtrek rolmeter kun je nu gemakkelijk jouw centimeter verlies bijhouden!

Meet wekelijks jouw omvang op zodat je bij kunt houden hoeveel centimeters je bent gaan verliezen na het dragen van onze waist trainers. (Let op alleen bij een gebruik van 6 uur per dag zie je snel resultaten).

Het opmeten kan net boven je navel.

Meet vooraf op om te zien hoeveel cm jouw omvang is voordat je de waist trainer in gebruik neemt.