DutchEnglish

Over ons

Maak kennis met Tara

Tara Fotografie - Over ons

Vanaf dat ik een klein meisje was hield ik mij bezig met kunst. Het begon vooral in de vorm van tekenen en schilderen. later ontdekte ik een andere kunstvorm, fotografie. Al op jonge leeftijd kocht ik mijn eerste digitale camera waarmee ik altijd op pad ging.

Passie voor fotografie
Mijn enorme passie voor fotografie is ontstaan tijdens de geboorte van mijn oudste zoon. Dit heeft mij gemotiveerd te investeren in mezelf en mijn kwaliteiten. Sindsdien zijn mijn camera’s en ik onafscheidelijk en heb ik besloten Tara Fotografie op te richten.

Mijlpalen
Ik heb een duidelijk thema in mijn werk: mijlpalen in het leven. Mijn specialiteit is om happy faces vast te leggen bij trouwerijen, zwangerschappen en pasgeborenen. Ik vind het heerlijk om dit oprecht geluk bij andere stellen en gezinnen te mogen vastleggen en meemaken.

Fotostudio in Bodegraven
Als moeder van 2 kinderen weet ik maar al te goed hoe trots je bent op je zwangere buik, de eerste verjaardag van je kleine of de ondeugende blik van je steeds groter wordende kind. Ik hoop je snel te mogen ontvangen voor mijn liefdevolle fotoshoots in mijn studio in Bodegraven.